Ги нудиме следните услуги:

  • Сервисирање и одржување
  • Обновување и ревитализација
  • Мерење проток на вода и ефикасност на турбини
  • Услуги „од вода-до-проводник “

Доколку барате нешто дополнително од наведените услуги, контактирајте не… Наше задоволство е да ги прилагодиме услугите на Вашите барања и предизвици.