Product Description

Пелтон турбини за голем пад и одлични перформанси за делумно оптоварување:

  • Опсег на падот од 30 m до 1000 m
  • Хоризонтална оска со 1 до 3 млазници
  • Вертикална оска со 2 до 6 млазници
  • Ранерот е поставен на вратилото на генераторот или на склоп турбина/генератор со 4 лежишта
  • Ранер заварен или ЦПУ произведен од не’рѓосувачки челик отпорен на абење од висок степен
  • Млазници активирани со електричен или хидрауличен погон
  • Дизајн на безконтактно заптивање на оската – без одржување

во соработка со нашиот партнер

S.VAR-LOGOTIP