‘’Обновливите извори на енергија се иднината за нас и за генерациите кои доаќаат…и… Горди сме што сме дел од иднината“. Добијте повеќе од Вашата идеја заедно со Hidropower.

Наши производи

Клучни карактеристики

  • Компактни и некомплицирани единици

  • Економичност

  • Решение согласно индивидуалните потреби – Секоја турбина е индивидуално дизајнирана согласно параметрите на локацијата на клиентот

  • Докажани хидраулични форми, решенија и концепти за единици за турбини

  • Долга традиција на производство на турбини и непроценливи години искуство со нашите сопствени хидроелектрани

  • Услуга од вода-до-проводник

Придобивки

Одличен сооднос цена-перформанси
Кратко време за испорака, инсталирање и пуштање во работа
Висока сигурност и долг животен век
Ниски трошоци за работа и одржување
Високи перформанси; ефикасност и годишно производство на енергија
повеќе

за нас

‘’Главни активности на Hidropower се проектирање и производство на хидро турбини и »вода-до-проводник« инженерство кое цели на развој на широк спектар на услуги за инвеститори во мали хидроелектрани. Обновливите извори на енергија се иднината за нас и за генерациите кои доаќаат...и... Горди сме што сме дел од иднината“. Добијте повеќе од Вашата идеја заедно со Hidropower.“
повеќе

Партнери